"Open de deuren"

'Het bedrijfsleven heeft een rol om te laten zien hoe betekenisvol en interessant technologie is;
Jet-Net is hiervoor het initiatief dat werkt'.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME-CWM

 

"Nauwe samenwerking"

‘Geweldig om elk jaar samen te werken met Jet-Net, zodat ook andere bedrijven zien wat zij kunnen doen om juist meisjes te interesseren voor bèta, techniek en ICT.’

Cocky Booij
Directeur VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek

"De Jet-Net Webcast"

URENCO, Tata Steel, NEN en andere Jet-Net bedrijven verzorgen dit schooljaar vijf online gastlessen aansluitend bij de bètavakken van 3 havo/vwo leerlingen. 

Bekijk snel de programmering

2 november 2017

Workshop "Gastles geven en didactiek" bij IBM

De workshop "Gastles geven en didactiek" wordt elk jaar naar tevredenheid door vele medewerkers van Jet-Net bedrijven gevolgd. Om het eenvoudiger te maken om aan de workshop deel te nemen, bieden we dit jaar eenmalig de workshop in twee delen aan: deels online (deze interactieve webinar heeft plaatsgevonden op 3 oktober jl.), deels op locatie: 

  • workshop op locatie op 2 november a.s. tussen 13:00 - 16:00 uur bij IBM in Amsterdam. U hoeft nu slechts één dagdeel te investeren. 
Adres IBM 

Johan Huizingalaan 765
1066 VH Amsterdam  
 

In de workshop bij IBM bouwen we verder op wat u heeft geleerd tijdens het interactieve webinar. Hoe boeit u bijvoorbeeld de verschillende bètatypes uit het BètaMentality model? Tijdens de workshop gaat u onder andere aan de slag met casussen uit de praktijk. U ontdekt samen met de andere deelnemers wat de geheimen zijn van een goede gastles.

Aanmelden