"Open de deuren"

'Het bedrijfsleven heeft een rol om te laten zien hoe betekenisvol en interessant technologie is;
Jet-Net is hiervoor het initiatief dat werkt'.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME-CWM

 

"Nauwe samenwerking"

‘Geweldig om elk jaar samen te werken met Jet-Net, zodat ook andere bedrijven zien wat zij kunnen doen om juist meisjes te interesseren voor bèta, techniek en ICT.’

Cocky Booij
Directeur VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek

"De Jet-Net Webcast"

URENCO, Tata Steel, NEN en andere Jet-Net bedrijven verzorgen dit schooljaar vijf online gastlessen aansluitend bij de bètavakken van 3 havo/vwo leerlingen. 

Bekijk snel de programmering

19 februari 2018

Meet the Boss - Voorronde Shell

Over Meet The Boss

Meet the Boss is een zinderende debatwedstrijd! Leerlingen van (2-4) verschillende middelbare scholen gaan in debat met elkaar én ze binden de strijd aan met een 'boss', een topmanager van een Jet-Net bedrijf. Er wordt gedebatteerd over stellingen op het snijvlak van technologie en maatschappij. De leerlingen zijn vooraf aangewezen als voor- of tegenstanders van de stelling en komen goed beslagen ten ijs. De 'boss' is voorzitter van een driekoppige jury. Hij of zij leidt het debat in en discussieert mee. Als het debat is afgelopen, kiest de 'boss' welke school zich het beste heeft geweerd.

Voorronde

Elk jaar organiseren verschillende Jet-Net bedrijven voorrondes, die plaatsvinden in januari, februari of maart. De winnaars van de voorrondes treffen elkaar tijdens de landelijke finale in april, waarbij zij uitgedaagd worden door een top CEO.

Shell organiseert 19 februari 2018 een voorronde van Meet The Boss. Tijdens deze voorronde zullen het Adelbert College, Alfrink College, Maris College en het Rijnlands Lyceum Wassenaar tegen elkaar strijden voor een plek in de finale.