"Open de deuren"

'Het bedrijfsleven heeft een rol om te laten zien hoe betekenisvol en interessant technologie is;
Jet-Net is hiervoor het initiatief dat werkt'.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME-CWM

 

"Nauwe samenwerking"

‘Geweldig om elk jaar samen te werken met Jet-Net, zodat ook andere bedrijven zien wat zij kunnen doen om juist meisjes te interesseren voor bèta, techniek en ICT.’

Cocky Booij
Directeur VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek

"De Jet-Net Webcast"

URENCO, Tata Steel, NEN en andere Jet-Net bedrijven verzorgen dit schooljaar vijf online gastlessen aansluitend bij de bètavakken van 3 havo/vwo leerlingen. 

Bekijk snel de programmering

Nieuws

Nieuwe Jet-Net samenwerkingen

De afgelopen maanden hebben zich weer veel scholen en bedrijven bij Jet-Net aangesloten! We maken kort kennis met deze nieuwe relaties binnen Jet-Net. 

Air Liquide en Calvijn

Op de valreep van 2016, 13 december, hebben Calvijn Groene Hart en Air Liquide de overeenkomst getekend om te gaan samenwerken binnen Jet-Net. Air Liquide levert industriële gassen aan de chemische, medische en elektronische sectoren. Er zijn goede raakvlakken met scheikunde, natuurkunde en biologie. Calvijn Groene Hart kent al een aantal samenwerkingsverbanden met het regionale bedrijfsleven. Begin december zijn directie en docenten op werkbezoek geweest bij Air Liquide op Shell Pernis om de samenwerking verder invulling te geven!

Philips Lighting

12 januari werd het samenwerkingsconvenant tussen Philips Lighting en Jet-Net getekend. Jack le Doux, HR Program Officer, over de ondertekening: "Vanaf hier werken we met veel plezier samen met Jet-Net, scholen en collega-ondernemers in de regio aan een aansprekend programma voor Jet-Net@Lighting. Een programma dat recht doet aan onze gemeenschappelijke doelstelling om scholieren ervaringen te bieden die aantonen dat technologie uitdagend, betekenisvol en sociaal relevant is."

Amadeus Lyceum en MaxGrip

 

Afgelopen 2 februari hebben Jakob Boelens, CEO van MaxGrip en Carel Konings, Rector van het Amadeus Lyceum een overeenkomst getekend om in Jet-Net verband samen te gaan werken. De samenwerkingsovereenkomst tussen MaxGrip en het Amadeus Lyceum werd na de ondertekening meteen concreet ingevuld door een voorronde van Meet the Boss te organiseren. De school plaatste een leuk filmpje over deze dag op Youtube: https://youtu.be/6GJRLTNJo_8 

Roxal en Baril Coatings

We verwelkomen Roxal en Baril Coatings bij Jet-Net!

Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. Ze leveren wereldwijd aan marine en offshore, OEM en metaalindustrie, staal- en utiliteitsbouw en aan schildersbedrijven.

Roxal is een metaalbewerkingsbedrijf dat gebruik maakt van high-end technologie. Ze bieden ondersteuning bij de vormgeving, constructie en materiaal keuzes om tot een eindresultaat te komen. De produceren zowel industriële halffabricaten als hoogwaardige innovatieve eindproducten.

Terug naar het nieuwsoverzicht