"Open de deuren"

'Het bedrijfsleven heeft een rol om te laten zien hoe betekenisvol en interessant technologie is;
Jet-Net is hiervoor het initiatief dat werkt'.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME-CWM

 

"Nauwe samenwerking"

‘Geweldig om elk jaar samen te werken met Jet-Net, zodat ook andere bedrijven zien wat zij kunnen doen om juist meisjes te interesseren voor bèta, techniek en ICT.’

Cocky Booij
Directeur VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek

"De Jet-Net Webcast"

DSM, Philips, Siemens, Booking.com en ASML hebben vijf online gastlessen verzorgd aansluitend bij de bètavakken van 3 havo/vwo leerlingen. 

Kijk de gastlessen nu terug met uw klas!

breng samen met JET-NET technologie tot leven!

Jet-Net, het Jongeren en Technologie Netwerk Nederland, is een samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid. Doel is havo/vwo-leerlingen een reëel beeld te geven van bèta en technologie en hen te interesseren voor een bètatechnische vervolgopleiding. 

Activiteiten

7 maart 2017

Meet The Boss - Voorronde Akzo Nobel

Akzo Nobel organiseert 7 maart 2017 een voorronde van Meet The Boss. Tijdens deze voorronde zullen Eemsdeltacollege, dr. Aletta Jacobs College en Preadinius Gymnasium tegen elkaar strijden voor een plek in de finale.

ontdek meer

9 maart 2017

Meet The Boss - Voorronde Fluor

Fluor organiseert 9 maart 2017 een voorronde van Meet The Boss. Tijdens deze voorronde zullen Coornhert Gymnasium, Het Schoter, Bonhoeffer College en Regius College tegen elkaar strijden voor een plek in de finale.

ontdek meer

9 maart 2017

Meet The Boss - Voorronde Tata Steel

Tata Steel organiseert 9 maart 2017 een voorronde van Meet The Boss. Tijdens deze voorronde zullen Mendelcollege, Huygenscollege, Regius College en Kennemer College tegen elkaar strijden voor een plek in de finale.

ontdek meer

Good practices

 

Op 13 mei 2013 ondertekenden overheid, bedrijfsleven en onderwijs het Techniekpact. Het pact bundelt bestaande initiatieven en heeft tot doel deze te verbinden, te verbeteren en zo de groei van het aantal bètatechnisch geschoolde mensen in Nederland te versnellen.

Lees meer over het Techniekpact

Jet Net in beeld

Jet-Net in 2.45 minuten! Bekijk de animatie.

Bedrijven gezocht!

Aan Jet-Net zijn 97 bedrijven, 185 havo/vwo scholen en 45 partners verbonden. Er staan 68 scholen op de wachtlijst. Het netwerk is groeiende en op zoek naar nieuwe bedrijven!

Ontdek meer

Nieuws

Marloes Michon licht nieuwe fase Jet-Net toe

Sinds 5 oktober 2016 hebben Jet-Net en TechNet hun krachten gebundeld in TecWijzer. Emilie is in 2013 het LCB komen versterken. lees meer

Blijf op de hoogte

Abonneer u op de nieuwsbrief!

Webcasts terugkijken

Terugkijken Kijk nu de webcasts van schooljaar 2015-2016 terug met uw klas!