"Open de deuren"

'Het bedrijfsleven heeft een rol om te laten zien hoe betekenisvol en interessant technologie is;
Jet-Net is hiervoor het initiatief dat werkt'.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME-CWM

 

"Nauwe samenwerking"

‘Geweldig om elk jaar samen te werken met Jet-Net, zodat ook andere bedrijven zien wat zij kunnen doen om juist meisjes te interesseren voor bèta, techniek en ICT.’

Cocky Booij
Directeur VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek

"De Jet-Net Webcast"

URENCO, Tata Steel, NEN en andere Jet-Net bedrijven verzorgen dit schooljaar vijf online gastlessen aansluitend bij de bètavakken van 3 havo/vwo leerlingen. 

Bekijk snel de programmering

Good Practices: Wisactueel

wiskunde: ` wis - kun - de wetenschap die zich bezighoudt met eigenschappen van getallen en figuren: meetkunde, algebra en rekenkunde behoren tot de wiskunde.

Wisactueel

De Wisactueel is een digitale uitgave van Jet-Net en is bedoeld om een relatie te leggen tussen de lesstof en de toepassing van wiskunde in het bedrijfsleven. Een uitgave waar wij trots op zijn, omdat uit interviews uit de praktijk blijkt dat wiskunde zoals geleerd op school, terugkomt in het bedrijfsleven op de meest uiteenlopende manieren.

Lees bijvoorbeeld hoe wiskunde kan bijdragen aan betere en betaalbare zorg, op welke manier rekenen inzichten geeft in waterbeheer of hoe wiskunde helpt bij het ontwerpen van goed schoolmeubilair.

 

Terug naar het overzicht voor meer inspiratie