"Open de deuren"

'Het bedrijfsleven heeft een rol om te laten zien hoe betekenisvol en interessant technologie is;
Jet-Net is hiervoor het initiatief dat werkt'.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME-CWM

 

"Nauwe samenwerking"

‘Geweldig om elk jaar samen te werken met Jet-Net, zodat ook andere bedrijven zien wat zij kunnen doen om juist meisjes te interesseren voor bèta, techniek en ICT.’

Cocky Booij
Directeur VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek

"De Jet-Net Webcast"

URENCO, Tata Steel, NEN en andere Jet-Net bedrijven verzorgen dit schooljaar vijf online gastlessen aansluitend bij de bètavakken van 3 havo/vwo leerlingen. 

Bekijk snel de programmering

Publicaties: Investeren in Bètatalent 2017

Investeren in Bètatalent is de brochure voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om Jet-Net bedrijf te worden. Deze brochure bevat informatie over de vormen van deelnemerschap, contributie en 10 redenen om deel te nemen aan Jet-Net.

Investeren in Bètatalent 2017

Door deel te nemen aan Jet-Net draagt u bij aan een gemeenschappelijk doel voor Nederland; het opleiden van meer technici om de Nederlandse kenniseconomie tot de top van de wereld te laten behoren. U treedt toe tot een netwerk met uitstraling en toont daarmee tevens de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Het delen van de dagelijkse praktijk van uw bedrijf met scholieren, is niet alleen een positieve ervaring voor hen; ook veel professionals uit het bedrijfsleven ervaren het contact met de jongere generatie als zeer inspirerend.

Bekijk de brochure Investeren in Bètatalent

Terug naar het overzicht voor meer inspiratie