"Open de deuren"

'Het bedrijfsleven heeft een rol om te laten zien hoe betekenisvol en interessant technologie is;
Jet-Net is hiervoor het initiatief dat werkt'.

Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink
Voorzitter FME-CWM

 

"Nauwe samenwerking"

‘Geweldig om elk jaar samen te werken met Jet-Net, zodat ook andere bedrijven zien wat zij kunnen doen om juist meisjes te interesseren voor bèta, techniek en ICT.’

Cocky Booij
Directeur VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek

"De Jet-Net Webcast"

URENCO, Tata Steel, NEN en andere Jet-Net bedrijven verzorgen dit schooljaar vijf online gastlessen aansluitend bij de bètavakken van 3 havo/vwo leerlingen. 

Bekijk snel de programmering

Publicaties: Gastles

In het raamwerk Gastles wordt uitgebreid toegelicht wat er komt kijken bij de voorbereiding van een gastles. De belangrijkste tip: enthousiasme overbrengen!

Gastles

Een gastles is een waardevolle verrijking van het schoolcurriculum. Niet alleen door de inhoud van de bètavakken te verrijken met informatie uit de praktijk, minstens zo belangrijk is de combinatie met een persoonlijk verhaal. Degene uit het bedrijfsleven die een gastles komt geven, is tevens een rolmodel. Een Jet-Net gastles begint daarom altijd met een introductie van de gastspreker zelf; welke studie heeft hij of zij gedaan, door welke keuzes is hij of zij in deze baan terecht gekomen en wat doet hij of zij naast deze baan?

Bekijk het raamwerk Gastles

Terug naar het overzicht voor meer inspiratie